Рожден ден в Коколандия

„Коколандия“ предлага един различен начин за празнуване. Разполагаме с 4 обособени къта за родители, всеки с по 20 седящи места.
При нас няма задължителни изисквания, няма такса „зала“, такса „човек“ и др. Вие избирате колко човека да бъдете, дали да си донесете почерпка или да използвате услугите на нашия или външен специализиран кетъринг. Можем да ви осигурим аниматор и тематично парти или вие сами да се забавлявате с децата. Решението е изцяло ваше.

Единствено очакваме да използвате нашите съоръжения.

 
 

В Приключенски парк "Коколандия" имате избор между следните три типа рожденни дни:

  • "Чисто приключение" - икономичен вариант, в който вие сами се грижите за децата, съпровождате ги на различните съоръжения и имате възможност да резервирате една от обособените зони за родители.
  • * - крайната цена се образува в зависимост от броя на използваните съоръжения.
  • "Приключение с аниматор" - вариант, при който аниматор поема грижата за децата - посреща ги, съпровожда ги на различните съоръжения и ги забавлява, докато вие сте резервирали някоя от зоните ни за родители и общувате с по-големите гости.
  • * - крайната цена се образува в зависимост от броя на използваните съоръжения + 80лв. за услугите на аниматор (един аниматор е за 10 деца, за 100 мин., при повече гости е необходимо да наемете 2ри аниматор);
    - Ако желаете тематично парти, молим, свържете се на телефоните за резервации за цени и допълнителна информация!
  • "Приключение с аниматор и всичко необходимо" - този вариант е за онези, които не биха могли да отделят време за организация. Ние осигуряваме от нашите доверени партньори кетъринг, напитки и торта, също и аниматор, който поема грижата за децата - посреща ги, съпровожда ги на различните съоръжения и ги забавлява, докато вие сте резервирали някоя от зоните ни за родители и общувате с по-големите гости.
  • * - крайната цена се образува в зависимост от броя на използваните съоръжения + 80лв. за услугите на аниматор (един аниматор е за 10 деца за 100 мин., при повече гости е необходимо да наемете 2ри аниматор) + сумата на избрания от вас кетъринг и торта;
    - Ако желаете тематично парти, молим, свържете се на телефоните за резервации за цени и допълнителна информация!

* Времетраенето на един рожден ден е 1 час и 40 мин. Преди и след всеки рожден ден има 15 минутен промеждутък за презареждане и подготовка за следващия празник.

* Менюта за кетъринг и торти може да разгледате по-долу.