Съоръжения

Ниво 1

Въжен маршрут от 10 препятствия, предназначен за деца над 6 годишна възраст. Той е с начална трудност и е препоръчителен за всички начинаещи. Завършва със спускане по тролей от 4 метра височина.

Ниво 2

Въжен маршрут от 12 препятствия, предназначен за деца над 8 години. Той е малко-по-труден и в него има съоръжения, които изискват известни физически умения. Също завършва с тролей от 5 метра височина.

Ниво 3

Въжен маршрут с 14 препятствия, предназначен за деца над 10 години. Това е „универсален“ маршрут, който от една страна  предлага разнообразни елементи и предизвикателства при преминаването,  а от друга изисква да се вложи известно физическо усилие, за да се преодолее.

Ниво 4

Въжен маршрут с 16 препятствия, предназначен за деца над 12 години. Тук вече, освен чисто физически усилия, са включени и елементи ,които изискват предварителна преценка за начина на преминаване, планиране и известна доза психологическа подготовка. Може да се каже, че това е маршрут с универсална структура, която освен че натоварва всички мускулни групи, развива и логическото мислене.

Ниво 5

Въжен маршрут с 16 препятствия, предназначен за деца над 14 години. Тук може спокойно да се изпотите на воля, както и да срещнете своята граница на възможности. Ако нямате добра физическа издръжливост и не сте готови да се изморите, тогава това не е за вас.  Точно обратното, ако искате да изпитате предела на възможностите си, това е вашето място.

Стена за катерене

Разполагаме със стена за катерене с височина 7 метра и ширина 3 метра. Има изградени два маршрита на трудност, като при комбиниране на хватките  може да се получат безброй комбинации за изкачване. Предназначена е за деца над 8 години.

Батут

Съоръжението е предназначена за деца над 2 години, които могат да скачат на спокойствие в затворена и обезопасена зона. Алтернатива на скачането върху спалнята на мама и тати.

Бънджи

Разполагаме с Бънджи, с два отделни батута всяко от тях с 6 метра диаметър. Скачането е комбинация от ефекта на батут и помощта на ластици. Подходящо е, както за деца със самостоятелна двигателна активност, които могат да правят отскоци сами, така и за любителите на акробатика. Тук можете да правите салта във въздуха, а ластиците ви гарантират меко приземяване върху батута. Подходящо за деца до 50 кг !!!

Въртележка

Искате ли да изпитате усещането да сте космонавт? Тук за секунди ще загубите ориентация за „горе“ и „долу“. Ще изпитате въртене в три оси едновременно.  Не е препоръчително да се използва веднага след ядене !!!

Тарзан

Мечтали ли сте си да се прехвърляте от лиан на лиан в джунглата с боен вик като на Тарзан?

Тук усещането е подобно, но вика не е задължително да е боен, а Вие сте обезопасени   към „ лиана“,  срещу непредвидено изпускане. Обикновено се  играе от няколко деца, които се гонят от „клон на клон“.

Мини – голф

Игрище за мини голф с 12 пътеки. Това е един начин за „семейна“ игра без да се налага да сваляте токчетата или сакото и без да се налага да се изпотявате.

Надуваем замък
……